Mehmet Koçyiğit Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.

Misyon: Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.

Başarılar:

Isınma: Doğalğaz
Servis Bilgisi: Taşımalılar Dadağı Mahallesinden gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetkocyigitoo.meb.k12.tr

Adres - EBİÇ MEVLANA MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO39/A KOCASİNAN KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Kasaba olarak devam ederken 2009 yılında mahalle olmuştur.

Adres - EBİÇ MEVLANA MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO39/A KOCASİNAN KAYSERİ

Ulaşım Büyükşehir otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.3 saatte bir otobüs bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 40 km il merkezine ilçe 40 km