GERİ DÖNÜŞÜM KAHRAMANLARI

'' GERİ DÖNÜŞÜM KAHRAMANLARI '' eTwinning Projesi okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba ŞAHAN koordinatörlüğünde yürütülmektedir.

Projemizde,

Eğitim kurumlarımızı sadece bilginin aktarıldığı öğrencinin pasif olduğu yer olmaktan çıkarıp öğrencilerimize hayatın kendisinin asıl okullarda öğrenildiğini öğretmek, duyarlılık bilincini kazandırmak ve yapılan en ufak bir şeyde bile nasıl birer kahraman olabileceğini hissetirmek ana amacımızdır.

Hedeflerimiz ,

Öğrencilerimizin bilgiyi elde etme, bilgiyi düzenleme ve analiz etme, bilgiden sonuç çıkarma, beyin fırtınası, problem çözme, neden ve sonuç ilişkisi belirleme, olanakları değerlendirme, amaçları oluşturma ve planlama, süreci gözlemleme, karar verme ve kendi yaşantısına uygulama becerilerini kazanmalarını sağlamak.
Öğrencilerin empati , yardımseverlik , birlikte çalışabilme , plan yapabilme , strateji oluşturabilme , problemlerle başa çıkma becerilerini geliştirmek.
21.yy öğrenme becerilerinin öğrencilerimizce içselleştirilip kazanmalarını sağlamak.

31.12.2021 1477